We bring the fresh world together

We bring the fresh world together

Alle produkten jaarrond

Door ons streven om producten jaarrond te kunnen aanbieden, hebben we een breed importprogramma. Wij krijgen dagelijks verse aanvoer via alle denkbare vormen van transport. Exoten en tree-ripe producten worden ingevlogen om de versheid en smaak te garanderen.

Continuïteit

Wij houden nauw contact met onze leveranciers. We weten hoe ze werken, hoe het groeiproces begeleid wordt, wat de weersomstandigheden en groeikansen zijn. Hierdoor kunnen we ruimschoots een planning maken voor de verkoop. Wij zorgen er vervolgens voor dat het juiste product bij de juiste klant komt. Zo kan het voorkomen dat een deel van de oogst via het grootwinkelbedrijf wordt verkocht en een ander deel bestemd is voor catering. Onze leveranciers zijn er altijd van verzekerd dat de producten een goede bestemming krijgen. Doordat we voor onze klanten leveringsprogramma's samenstellen, weten we precies waar de producten passen. Zo bouwen we aan de continuïteit van onze leveranciers, van onze klanten en van onszelf.

Mixladingen en programma's

Supermarkten, groothandels, cateringbedrijven, cruisemaatschappijen en hotelketens zijn gebaat bij een betrouwbare partner die hen snel en flexibel kan beleveren. Wij zijn gespecialiseerd in mixladingen die kunnen variëren van 1 tot 150 verschillende producten per auto.

Kleinpak

Grootverpakking ompakken naar consumentenverpakkingen. Het is bij ons aan de orde van de dag. Wij kunnen alle verpakkingen leveren die u wenst en komen graag met ideeën wanneer u een verpakkingsvraag bij ons neerlegt. Denkt u bijvoorbeeld ook aan het mee verpakken van producttoepassingen voor de consument zoals het bijsluiten van recepturen bij de exoten.

Tip: Recepten met exotisch fruit kunt u vinden op onze website www.purogusto.com

Produkten uit Europa

» Kiwi's
» Appels
» Aardappels
» Sinaasappels
» Kruiden
» Tomaten

Produkten uit Azie

» Gember
» Knoflook
» Carambola
» Paprika
» Pomelo

Produkten uit Afrika

» Druiven
» Avocado's
» Baby ananas
» Mini groenten
» Grapefruit

Produkten uit Oceanie

» Bosbessen
» Kersen
» Mango's

Produkten uit Zuid Amerika

» Mango
» Papaya
» Druiven
» Perziken
» Limes
» Asperges
» Kiwi's
» Peren

Produkten uit Noord Amerika

» Appels
» Peren
» Kersen
» Mandarijnen

Van teler tot Winkel